Graag willen we u voorstellen aan onze vaste roedel, onze 3 honden Buddy, Bisja en Bailey.

Buddy

Klein van stuk maar groots in zijn doen en laten is Buddy ons hondje die altijd klaar staat als dat van hem gevraagd wordt. Een stoere Shetland Sheepdog die altijd wil spelen, klaar is om een rondje behendigheid te crossen, schapen te drijven of om te helpen met een andere hond te leren wat persoonlijke ruimte is. Buddy is echt Vera haar schaduw; ze zijn 2 handen op 1 buik. Buddy volgt haar op de voet. Buddy is niet altijd een braaf manneke geweest hoor! Hij is het perfecte voorbeeld van een hond waar Vera haar handen vol aan had maar door flink te werken aan hun band en vooral veel samen te ondernemen is daar niks meer van te merken. Mensen geloven het bijna niet als Vera hen vertelt dat het toch echt Buddy is geweest die vroeger mensen wilde bijten die binnen kwamen of andere honden weg blafte als die iets te dicht in Vera’s buurt kwamen. Inmiddels heeft Buddy zijn pensioen leeftijd bereikt en genieten we van elke dag samen.

Bisja

Bisja is onze enthousiaste en actieve Australian Shepherd dame met pit. Ook Bisja is bekend met veel hondensporten zoals canicross, behendigheid, schapendrijven en frisbeeën maar blijft groots fan van rennen achter een tennisbal. Helaas kan ze door haar gezondheid bovenstaande allemaal niet meer doen. Toch vind Bisja het heerlijk om samen op haar tempo op pad te gaan en geniet volop van alle geurtjes die de wereld te bieden heeft. Koekjes zoeken kan ze als de beste en haar goede neusje gebruikt ze ook voor detectiewerk.Bailey

Onze blije sportieve clown Bailey maakt ons elke dag aan het lachen. Ze is zo vrolijk en ondernemend in haar hondenleven dat ze elke dag weer iets nieuws ontdekt. Haar open en onschuldige karakter maakt haar tot onze ideale hond om andere honden uit hun schulp te krijgen. Hier maken we dankbaar gebruik van tijdens onze werkzaamheden op de dagopvang. Ze krijgt uiteindelijk werkelijk bijna elke hond aan het spelen. Prachtig om te zien hoe ze dat voor elkaar krijgt! Roy en Bailey hebben hier samen flink voor getraind aangezien Bailey een Duitse staande draadhaar is die nogal eens tegendraads kan zijn door haar jachtinstinct. Ze staat te springen om nieuwe honden welkom te heten bij ons op de dagopvang en is een hele fijne hulp tijdens onze trainingen aan cursisten. Bailey is daarnaast samen met Vera geslaagd voor het hoogst haalbare detectie niveau met prachtige cijfers en ze trainen op dagelijkse basis. Geweldig om samen te doen!