Het kan voorkomen dat u minder tijd hebt voor uw hond dan u zou wensen, bijvoorbeeld omdat u het druk hebt met uw werk of een druk sociaal leven hebt. Of u gunt uw hond een extra toevoeging in zijn hondenleven. Hieronder maken we u duidelijk welke vele voordelen onze dagopvang heeft voor u en uw hond. Uw hond wordt door ons opgehaald tussen 9:00 – 10:30 uur. Na een dag intensief spelen, socialiseren, ontdekken, leren, snuffelen, en ook rusten in de roedel wordt uw hond moe maar voldaan weer thuisgebracht tussen 15:00 – 16:30 uur. Wij laten de honden op locatie los zodat ze op onze omheinde velden de ruimte hebben om veilig te kunnen verblijven.
Uw hond wordt vervoerd in onze speciaal ingerichte bus, voorzien van hokken en ventilatie.

Mocht uw hond bijzonderheden hebben zoals een voedselallergie dan krijgt uw hond tijdens het ophalen een felgeel halsbandje om. Zodat dit altijd zichtbaar is voor iedereen die met uw hond in aanraking komt en uw hond bijvoorbeeld niet zomaar alle hondenkoekjes mag krijgen.

Indien u gebruik wilt maken van onze dagopvang hebben wij een simpel stappenplan opgesteld.

Stap 1 contact leggen:
U mailt naar info@vandongendogs.nl met onderwerp ‘kennismaking’. In de email vermeldt u dat u geïnteresseerd bent in de dagopvang voor uw hond met uw telefoon nummer erbij. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken voor de kennismaking. Voor onze verdere contactgegevens klik hier.

Stap 2 de kennismaking:
Deze kennismakingsafspraak vindt plaats bij ons op het terrein. Uiteraard is uw hond dan ook welkom. Neem het paspoort mee van uw hond. Tijdens de kennismaking vertellen wij hoe we te werk gaan en laten we u en uw hond kennis maken met onze roedel en onze manier van werken met de honden in onze roedel. Ook wij maken zo kennis met u en uw hond zodat we precies weten wat mogelijk is en kunnen aanbieden wat past bij u en uw hond. We laten u het terrein zien en het vervoer waarmee uw hond naar onze dagopvang komt. Er wordt ruim de tijd genomen voor u en uw hond. we luisteren graag naar uw wensen en beantwoorden uw vragen.

Stap 3 vervolg kennismaking & inschrijving:
Spreekt u en uw hond onze dagopvang aan dan kunnen wij direct over gaan tot het maken van afspraken voor de dagopvang inclusief inschrijving en controle van entingen. Ook geven we uitleg over de werkwijze van het gebruik van uw huissleutel om uw hond op te halen en thuis te brengen wanneer er niemand thuis is. Daarna kan de eerste dagopvang dag worden afgesproken of kan er een vaste dag worden bepaald. Als u er nog even over na wilt denken dan krijgt u daar uiteraard de ruimte voor. Wij horen graag later of u gebruik wilt maken van onze dagopvang zodat we bovenstaande afspraken kunnen maken en de informatie alsnog aan u kunnen verstrekken.

Stap 4 de eerste dag:
U en uw hond zijn klaar voor de eerste volledige dag in onze dagopvang. Volgens afspraak wordt uw hond opgehaald en na een dag heerlijk spelen en leren weer thuisgebracht. Als u dat prettig vindt en als we dat hebben afgesproken laten we gedurende de dag weten hoe het met uw hond gaat. Bijvoorbeeld hoe het ophalen gegaan is en of hij al nieuwe honden vrienden gemaakt heeft. Dit allemaal natuurlijk met foto’s van uw hond in onze roedel.

Stap 5 betaling:
Maandelijks houden wij bij hoe vaak u en uw hond gebruik hebben gemaakt van onze dagopvang en hiervan sturen we aan het begin van iedere nieuwe maand een factuur via de email. U betaalt dus achteraf. Als u vragen heeft of opmerkingen tijdens of na het verblijf van uw hond zijn we op werkdagen altijd bereikbaar tussen 8:00 en 20:00.