Merkt u dat de relatie tussen u en uw hond niet soepel verloopt doordat u uw hond niet begrijpt of uw hond u niet begrijpt? Dit kan zich uiten in gedragingen van de hond die u als eigenaar kan ervaren als een (gedrags)probleem. Bijvoorbeeld uw hond:
– trekt aan de riem;
– kijkt u niet aan of luistert niet wanneer u dat van uw hond verlangt;
– kan niet alleen thuis zijn en er is dan een hoop onrust bij uw hond;
– is niet vriendelijk naar zijn omgeving;
– springt tegen uw visite op en blaft wanneer de deurbel gaat..
Bovenstaande gedragingen kunnen de relatie tussen u en uw hond flink verstoren. Hierdoor kunt u op den duur minder genieten van uw hond en is uw hond ook minder gelukkig in zijn hondenleven.

Het kan ook zijn dat u in de toekomst problemen wilt voorkomen door bijvoorbeeld direct met uw pup of (herplaats) hond aan de gang wilt gaan met de juiste handvatten.
Al onze trainingen zijn op maat gemaakt omdat we door ervaring gemerkt hebben dat niet alleen iedere eigenaar anders is maar ook iedere hond een net wat andere aanpak nodig heeft door de verschillen in karakters, rasspecifieke eigenschappen en in het verleden aangeleerde gedragingen of trauma’s. De training is op maat gemaakt. De inhoud is immers afhankelijk van welke doelen er zijn gesteld door u als eigenaar. Zo heeft u zelf dus veel inbreng over de inhoud van de trainingen.
Natuurlijk adviseren wij daarin naar de beste trainingsvorm om het meeste uit de trainingen te kunnen halen en zo uw doelen te kunnen behalen. Een training bestaat doorgaans uit 3 sessies van maximaal anderhalf uur. Een puppytraining speciaal aangepast aan de leeftijd van de pup bestaat doorgaans uit 3 sessies van maximaal een half uur.

Bent u benieuwd hoe we u en uw hond kunnen helpen en naar onze unieke manier van werken met honden neem dan contact op door een mail te sturen naar info@vandongendogs.nl en uw telefoonnummer te vermelden in de mail, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak. Al onze trainingen worden gegeven door onze ervaren en gediplomeerde trainster Vera Tuitjer.