Rexxar

Hoi ik ben Rexxar! Een actieve Border Collie bomvol energie. Mijn baasje gaat veel met me weg, ik mag ook mee gaan speuren maar het allerleukst vind ik  dat ik minstens 2 dagen per week naar Vera en Roy ga. Ik kom dan ’s avonds moe maar voldaan thuis. En als mijn baasje extra moet werken mag ik altijd naar Vera en Roy. Als het ook maar even kan willen ze voor me zorgen en soms slaap ik er ook een nachtje. En dat vind ik leuk en spannend. Kortom, ik wil er nooit meer weg! Poot van Rexxar

00


Boef

“Een fantastische hondenopvang: Kennis, ruimte, rust, duidelijkheid en het hart op de goede plek -> heerlijke dagen voor ons Boef. Lekker spelen met andere honden en vaak ook even prive tijd met Vera of Roy voor een spelletje of oefening. 

Hij staat te springen als de bus de straat in rijd en komt heerlijk voldaan thuis. Vera en Roy zien wat hij nodig heeft en begeleiden hem hierin. Ook krijg ik door de dag heen wat foto’s of filmpjes wat altijd weer voor een lach op mijn gezicht zorgt tijdens een drukke werkdag: fijn om je hond zo blij te zien spelen! 

De plek om je hond een heerlijk uitje te geven en terwijl hij ook nog wat hondenmanieren kan oppikken/opfrissen. Leuk en leerzaam voor hond en baas. En niet onbelangrijk  mensen die je kunt vertrouwen! Voor ons geen ander adres meer!”


Bella

Wíj zijn super tevreden over de honden opvang van Dongen Dogs!

Onze hond Bella gaat er zo graag naar toe dat ze iedere vrijdag al ruim voor tijd paraat staat voor het raam, zodra Bella het busje ziet begint haar staartje al te kwispelen en is ze bijna niet meer te houden, zo graag gaat Bella daar na toe om met haar maatjes die ze daar heeft ontmoet te spelen.

Wíj, haar baasjes, vinden dit erg fijn voor haar en wij kijken altijd uit naar de foto’s die Vera en Roy naar ons toe appt van hoe leuk Bella het daar wel niet heeft. Namens ons bedankt van Dongen Dogs voor de goede zorg die jullie iedere vrijdag weer geven aan Bella.


Anna

Wij zijn super blij met Vera en Roy! In de ochtends zit Anna met gespitste oren te wachten tot ze het busje van Vera hoort aankomen. En als het busje er dan eindelijk is, gaat Anna kwispelend met Vera mee. We hebben het idee dat de dagopvang meewerkt aan de goede geestelijke en lichamelijke gezondheid van Anna. Ze kan lekker hond zijn, krijgt voldoende prikkels en daarnaast veel liefde, plezier en gezelligheid van Vera, Roy en de honden.

0

0


Zelda

“Het beste voor je hond”

“Omdat ik 40u per week werk zocht ik een plek waar mijn hond overdag kon zijn zodat ze niet alleen thuis hoefde te zitten. Zo kwamen we uit bij Van Dongen Dogs, en dat is het beste wat mijn hond Zelda ooit is overkomen. 

Iedere dag wordt ze keurig op tijd opgehaald, wordt er flink met haar gespeeld en op het einde van de dag wordt Zelda weer voldaan thuis afgezet. 

Vera en Roy doen er dan ook alles aan om je hond daar echt thuis te laten voelen, te laten wennen en vooral in haar waarden te laten.

En dan krijg ik ook nog meerdere keren per week foto’s en video’s toegestuurd om te zien hoe het met Zelda gaat en wat ze aan het doen is. Ik zie hier overduidelijk een hond die het enorm naar haar zin heeft.

Ik kan iedere hondenbezitter van Dongen Dogs aanraden.

Want je doet je hond hier een groot plezier mee!


Suus

De hulp van Vera heb ik ingeroepen omdat ik mijn Dwergschnauzer Suus niet stil kreeg als er bezoek kwam. Ze bleef maar non-stop blaffen. Ik weet dat Schnauzers blaffers zijn maar dit was héél erg. Daarbij was Suus ook heel onzeker. Ik wist niet wat ik verkeerd deed en hoe ik het aan moest pakken. Vera is een prettig, geduldig en rustig persoon. Ik heb nog veel te leren! Suus is ondertussen een stuk minder onzeker en blaft binnen een heel stuk minder. Ik kan werken met Vera iedereen aanraden!

0

0


Recensie volgt ..